3-it bvba

Wie zijn we?

 Al sinds 2007 ondersteunt 3-it kmo’s, ondernemers en organisaties in hun complete IT-behoefte. We zijn er wanneer je ons nodig hebt. Om je te adviseren, te ondersteunen en oplossingen aan te reiken. Want uiteindelijk draait IT om mensen. Een bewuste keuze voor zekerheid dus, maar niet voor overbodige kosten. We vinden het namelijk belangrijk om op maat te werken. Geen dure servicecontracten, maar wel een onmisbare IT-zekerheid.

 Kortom: ons netwerk van mensen zorgt voor jouw netwerk én je mensen. 

Wat doen we?

 IT is breder dan de computers die je team gebruikt. Ook achter de schermen speelt er zich veel af. Denk maar aan nieuwe technologieën, softwareontwikkeling, applicatieontwikkeling, beveiliging, … Maar ons focuspunt? Kmo’s en organisaties in alle formaten waar IT een belangrijke rol speelt, helpen naar een hoger niveau te groeien door hen te verbinden met talent en innovatie. Technologie lijkt soms een beetje abstract, maar onze specialisten zorgen ervoor dat we dat ‘ontastbare’ omzetten in begrijpelijke en toepasbare oplossingen. Dat is niet alleen een win voor jouw bedrijf, maar ook voor je medewerkers. 


Jouw IT-partner in crime

Out of the box, innovatief en kwaliteitsgericht. Die woorden vatten ons concept erg goed samen. Bij 3-it ben je door onze persoonlijke betrokkenheid en aandacht voor menselijkheid zeker van een totaaloplossing. Maar we groeien ook met je mee. Lean & Agile zijn 2 trends waar we maximaal op inzetten. We gaan voor duurzaamheid, maar overladen je niet met onnodige contracten of toepassingen. We zijn voor sommige klanten een architect en projectontwikkelaar bij het uitwerken van hun IT-infrastructuur, terwijl we voor andere klanten het vuur doven als het brandt.

We leggen de puzzel en zorgen voor een optimale oplossing, maar leggen ook uit wat, waarom en hoe. 3-it geeft jouw bedrijf dus net dat tikkeltje meer dan jij van ons verwacht. 

3-it voor talenten

Ben jij een IT-talent? Stop! Bij ons vinden gemotiveerde IT’ers een incubator voor hun talenten. Ontwikkeling en opleiding? Die staan bij ons centraal. Wij levelen niet alleen ondernemingen een niveau hoger, maar begeleiden ook onze mensen naar hun volgende stap. 

  • bedrijfsgrootte

  • 50-100 werknemers
  • Zoekt naar volgende studenten

  • Master IIW: Elektronica-ICT: ICT
  • Bachelor: Elektronica-ICT: ICT
  • Sector

  • IT services

Contactgegevens

Nijverheidsstraat 48B, 2260 Westerlo