CNH Industrial Belgium

CNH Industrial is één van de grootste industriële kapitaalgoederenondernemingen ter wereld met 12 merkenfamilies zoals New Holland Agriculture, New Holland Construction, Case IH Agriculture en Iveco.

Wereldwijd telt het bedrijf 64.000 medewerkers, verspreid over alle continenten in 64 productiebedrijven en 50 onderzoeks- en ontwikkelingscentra. De groep is actief in 5 sectoren: landbouwmachines, bouwmachines, vrachtwagens & commerciële voertuigen, speciale voertuigen en motoren & transmissies.

 

Het bedrijf heeft 3 vestigingen in België.

In CNH Industrial Belgium in Zedelgem ontwerpen, ontwikkelen en produceren meer dan 2400 medewerkers maaidorsers, hakselaars en balenpersen van het merk New Holland, met een ervaring en knowhow van meer dan 110 jaar. Aangezien in de vestiging alle facetten van ontwerp over productie naar service en training van dealers en alle ondersteunende afdelingen vertegenwoordigd zijn, zijn de functies er heel divers.

Binnen het team productontwikkeling werken meer dan 300 technische profielen die samen het “Centre of Excellence voor Oogstmachines van New Holland Agriculture” uitmaken. Kerntaken daar zijn het ontwerpen, onderzoeken, perfectioneren en het uittesten in het veld van onze machines.

De Capital divisie, die ook gevestigd is in Zedelgem, zorgt voor de financiële ondersteuning van zowel de dealers als de eindklanten.

 

De CNH Industrial Belgium vestiging in Antwerpen, die ook al meer dan 50 jaar bestaat, is een productie-eenheid van tractoronderdelen (hoofdzakelijk achterassen en aandrijfsystemen) en telt ongeveer 900 medewerkers. De functies situeren zich hoofdzakelijk in de productieafdelingen en variëren er van machinebedieners aan computergestuurde bewerkingscentra over assembleurs van aandrijfsystemen tot teamleaders en supervisors.

 

Het commerciële kantoor Iveco Belgium in Groot-Bijgaarden ondersteunt de verkoop en service van vrachtwagens, bedrijfsvoertuigen, bussen en voertuigen voor specifieke toepassingen van het merk Iveco sinds 1975.

 

Meer informatie over CNH Industrial, haar 12 merken en alle producten kan je vinden op www.cnhindustrial.com

  • bedrijfsgrootte

  • + 1500 werknemers
  • Zoekt naar volgende studenten

  • Master IIW: Elektromechanica
  • Master IIW: Elektronica-ICT: Elektronica
  • Bachelor: Elektromechanica
  • Bachelor: Elektronica-ICT: Elektronica
  • Bachelor: Ontwerp- en Productietechnologie
  • Sector

  • Productontwerp en -ontwikkeling, Productie

Contactgegevens

CNH Industrial Belgium Leon Claeysstraat 3A 8210 Zedelgem CNH Industrial Belgium Wilmarsdonksteenweg 32 2030 Antwerpen Iveco België Gossetlaan 28a bus 3 1702 Groot-Bijgaarden