Colas Belgium

Colas Belgium is de Belgische specialist op het vlak van wegenwerken, stadsplanning en infrastructuur.

Onze missie : mensen samenbrengen, openbare en private infrastructuur en voorzieningen aanleggen, de leefomgeving verbeteren en het milieu schermen.

Door zijn expertise in het aanleggen, renoveren en onderhouden van wegen, heeft Colas Belgium zijn speciale technieken met betrekking tot de bouw van gemeenschappelijke voorzieningen en industriële of dienstverlenende infrastructuur verder ontwikkeld.

Colas Belgium beschikt over een nationaal netwerk en heeft eersteklas medewerkers in dienst. Op die manier kunnen wij, van meet af aan, rekening houden met de behoeften en verwachtingen van onze particuliere en openbare klanten bij de aanleg van stadskernen, wegen en snelwegen, tramlijnen, logistieke platformen, parkings, winkelcentra, verkavelingen, sportcomplexen en parken.

Colas Belgium verenigt regionale, operationele en autonome entiteiten in een volledig gedecentraliseerde structuur. De plaatselijke vestigingen staan dicht bij de private en openbare besturen. Ze kunnen zo zeer snel inspelen op de behoefte van hun klanten en ook de lokale projecten van nationale klanten in handen nemen.

Deze entiteiten dekken het hele land. Elke entiteit is zo georganiseerd dat alle projecten, van kleine bouwplaatsen tot grote werkzaamheden, even efficiënt worden afgehandeld.

De ontwikkeling van Colas Belgium is gebaseerd op de technische kennis, de creativiteit en de inzet van zijn mensen. Colas Belgium stelt in België ruim 1200 personeelsleden tewerk die, door hun gedrevenheid en bekwaamheid, de kwaliteit van de projecten en de naleving van budgetten en termijnen garanderen. Om dit menselijke kapitaal te versterken, voert Colas Belgium een dynamisch beleid waar bekwaamheden bijgeschaafd en naar waarde geschat worden.

  • bedrijfsgrootte

  • 500-1500 werknemers
  • Zoekt naar volgende studenten

  • Master IIW: Bouwkunde
  • Bachelor: Bouw
  • Sector

  • Bouw & infrastructuur

Contactgegevens

Rue Nestor Martinstraat 313 1082 Brussel (Sint-Agatha-Berchem)