Filters

111 bedrijven gevonden

Artes Group (stand 1 - Arteveldeforum)

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen: burgerlijke bouwkunde, waterbouw, petrochemie, technieken, prefab, gebouwen en restauratie.

ATS Groep (stand 25 en 26 - Arteveldeforum)

ATS Groep is een technologiegroep gespecialiseerd in het creëren van duurzame efficiënte productie- en werkomgevingen door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechatronica en HVAC voor een waaier aan sectoren

AXI (stand 15 - Arteveldeforum)

AXI is een allround IT partner die strategisch denkt en werkt, steeds gericht op het vinden van de meest optimale en duurzame oplossing die past bij uw unieke behoeften.

Axxes (stand 24 - Arteveldeforum)

Axxes is een full-service IT consultancy organisatie. We leveren flexibele en kwalitatieve diensten op vlak van Software Development, Quality Assurance, Infrastructure, DevOps, Cloud Solutions, Project Management, ...

az Sint-Blasius (stand 37 - Arteveldeforum)

az Sint-Blasius is met haar eeuwenlange geschiedenis en traditie een vaste waarde in de ruime regio. Anno 2022 heeft az Sint-Blasius zich ontpopt tot een centrum van hoogkwalitatieve medische hulpverlening. 

B&R Bouwgroep (stand 85 en 86 - Pedro De Gantezaal)

Groep van ruim 20 dochterfirma's met uiteenlopende expertise binnen de bouwsector. Hooyberghs | Brebuild | Christiaens | E.Rombaut | AGBb | Alcomel | Verheyen | ATA | Van De Craen | B&R Facility Management

BESIX (stand 134 en 135 - Minneplein)

Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies.

Borealis (stand 63 - Pedro De Gantezaal)

We don’t just make ground-breaking plastics, chemicals and fertilizers. We make discoveries. Each member of the Borealis team makes a difference, adding value for our customers and society as a whole.

Bouwbedrijf Furnibo (stand 17 - Arteveldeforum)

Furnibo is een algemeen aannemingsbedrijf actief op de openbare en de private markt. Met een team van 130 medewerkers focust Furnibo zich op de realisatie van grotere en complexe bouwprojecten met een passie voor beton.

Bouwonderneming Damman (stand 93 - Pedro De Gantezaal)

We zijn een familiebedrijf gesticht in 1923 en ondertussen uitgegroeid tot 1 van de grootste aannemingsbedrijven in zijn sector. We zijn gespecialiseerd in sociale woning-, appartements- en utiliteitsbouw.

BrightAnalytics (stand 34 - Arteveldeforum)

BrightAnalytics is een van de snelst groeiende FinTech bedrijven in België. Met onze SaaS oplossing helpen wij bedrijven bij het automatiseren van hun management rapportering.

Ceratec N.V. (stand 127 - Minneplein)

​Ceratec is dè partner in vernieuwende oplossingen en biedt kant-en-klare antwoorden op 4 specialisaties: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en de keramische industrie.​