Filters

79 bedrijven gevonden

BESIX

Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies.

Borealis

We don’t just make ground-breaking plastics, chemicals and fertilizers. We make discoveries. Each member of the Borealis team makes a difference, adding value for our customers and society as a whole.

Bouwbedrijf Furnibo nv

Als algemeen aannemingsbedrijf, heeft Furnibo een voorliefde voor grotere, complexe bouwprojecten met een passie voor beton. Furnibo is zowel actief op de private als op de openbare markt.

Bouwonderneming Damman

Damman is een familiebedrijf gesticht in 1923 en ondertussen uitgegroeid tot 1 van de grootste aannemingsbedrijven in zijn sector. Gespecialiseerd in sociale woning-, appartements- en utiliteitsbouw.

Ceratec N.V.

​Ceratec is dè partner in vernieuwende oplossingen en biedt kant-en-klare antwoorden op 4 specialisaties: automatisering, handling & logistieke oplossingen, elektrotechniek en de keramische industrie.​

CNH Industrial Belgium

CNH Industrial is een wereldwijd meermerkenbedrijf met merkenfamilies als New Holland Agriculture en Iveco. In de vestiging in Zedelgem ontwerpen, ontwikkelen en produceren we maaidorsers, hakselaars en balenpersen.

Colas Belgium

Topspeler in infrastructuur en burg. bouwkunde. Colas staat garant voor kwaliteit met 5 vestigingen, hoogtechnische expertise, eigen productiesites en machinepark. Veiligheid, duurzaamheid en ontwikkeling staan centraal.

Damen Naval

Damen Schelde Naval Shipbuilding is a naval shipyard that has a lot of know-how and experience in military and other sectors and is specialized in design and construction of naval vessels and complex commercial vessels.

Deceuninck

Deceuninck maakt deel uit van de kunstofverwerkende sector en is wereldwijd de tweede grootste producent van kunststof raam- en deur profielen. We hebben 15 productie-eenheden in 12 landen en 4.000 collega’s.

Defensie

Defensie werkt mee aan de bescherming van de belangen van ons land en zijn burgers, zowel in België als ver buiten de landsgrenzen

DEME

DEME has one of the most modern, innovative fleets in the industry. With more than 100 vessels, we need the technical experts to keep the fleet in peak condition.

Democo Group

Democo Group is een multidisciplinaire bouwpartner. We focussen ons op bouwteamsamenwerkingen waarin we met de opdrachtgever en het ontwerpteam meedenken.