Filters

79 bedrijven gevonden

Denys

De laatste tien jaar is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met 1800 medewerkers. Denys streeft naar organische groei gefundeerd op drie pijlers: diversificatie, innovatie en internationalisatie.

EEG

EEG is specialist in verwarming, koeling, ventilatie en sanitaire installaties in grote projecten zoals rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, sportaccommodaties, enzovoort. Wij gaan voor engagementen op de lange termijn.

Eiffage

Eiffage is één van de Europese leiders in bouw en onderscheidt zich dankzij haar uitgebreide expertise en technische knowhow in verschillende takken waaronder Bouw en burgerlijke bouwkunde,Waterbouwkundige werken,Energie

Eurofins CDMO

Eurofins CDMO is a Contract Development & Manufacturing Organization based in Europe. We focus on drug product development for chemical/biological entities & drug substance development for biologics.

Evolta

Evolta is een multidisciplinair studiebureau met verschillende expertisedomeinen. Die expertise strekt zich uit over zowel het duurzaam ontwikkelen van infrastructuur als het toekomstgericht ontwerpen van gebouwen.

EY

The exceptional EY experience, it's yours to build.

Fluvius SO Cv

​Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Het Veer

Deze holding is actief in 5 sectoren: middenspanning, beton, poedercoating, metaal en erp-software. Met middenspanning als kloppende hart van onze groep.

I-Care Group

Passionate about Reliability, Committed to your Performance.

INGENIUM

EXPERTS IN SUSTAINABLE BUILDINGS

Istema

Studiebureau Istema wil samen met u duurzame meerwaarde creëren

Jan De Nul

​Jan De Nul Group shapes both water and land.