Filters

104 bedrijven gevonden

Damen Schelde Naval Shipbuilding B.V.

Damen Schelde Naval Shipbuilding is a naval shipyard that has a lot of know-how and experience in military and other sectors and is specialized in design and construction of naval vessels and complex commercial vessels.

De Moor Wegenwerken

Wij zijn een familiale onderneming uit Wetteren. Onze specialisatie bestaat uit complexe wegen en rioleringswerken. We werken binnen de driehoek Gent - Brussel -Ronse.

Deba nv

Deba nv is actief binnen de holding Het Veer nv. Deze holding is actief in 5 sectoren: middenspanning, beton, poedercoating, erp-software & real estate. Met middenspanning als kloppende hart van onze groep.

DENYS

Multi-specialist, international construction group. Eager to innovate, loves a challenge. If you can dream it, we can do it.

Duco

Duco is gestart in 1991 en gevestigd in Veurne. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

Eiffage

Eiffage is één van de Europese leiders in bouw en onderscheidt zich dankzij haar uitgebreide expertise en technische knowhow in verschillende takken waaronder Bouw en burgerlijke bouwkunde,Waterbouwkundige werken,Energie

elekti. | engineer your career

elekti. is Expert in Jobs en Loopbaanbegeleiding voor en door Ingenieurs en Technici. We helpen als ingenieur andere ingenieurs in de keuze van de job die het best bij hem of haar past.

ENGIE

ENGIE is de marktleider in de energietransitie. De energiereus bestaat uit vier entiteiten: ENGIE Axima, ENGIE Cofely, ENGIE Electrabel en ENGIE Fabricom.

Niet aanwezig op jobbeurs

EOC Group

De EOC groep biedt een groot gamma aan hoge kwaliteitsproducten voor de textiel, tapijt, constructie, automotive, non-woven, papier, karton, verf, lijm, detergenten en cosmetica industrieën.

Evolta Engineers

Evolta is een multidisciplinair ingenieursbureau met vakgebieden: CONSULTANCY SERVICE, GEBOUWEN & INFRASTRUCTUUR.

Niet aanwezig op jobbeurs

EY Belgium

EY is a global leader in assurance, tax, transaction and advisory services. The insights and quality services we deliver help build trust and confidence in the capital markets and in economies the world over.

Facilicom

​Facilicom is één van de bekendste spelers in de wereld van de facilitaire dienstverlening. Wij onderscheiden ons met onze gespecialiseerde bedrijven: GOM, Facilicom Solutions, Prorest bedrijfscatering, Trigion Security,