Filters

139 bedrijven gevonden

Damen Naval - Stand 28 & 29 Arteveldeforum

Damen Schelde Naval Shipbuilding is a naval shipyard that has a lot of know-how and experience in military and other sectors and is specialized in design and construction of naval vessels and complex commercial vessels.

De Moor Wegenwerken - Stand 50 Arteveldeforum

Wij zijn een familiale onderneming uit Wetteren. Onze specialisatie bestaat uit complexe wegen en rioleringswerken. We werken binnen de driehoek Gent - Brussel -Ronse.

De Roeve Industries - Stand 83 Pedro De Gantezaal

Wij ontwikkelen en bouwen totaaloplossingen voor productieautomatisering in de industrie.

DECAT empowering places - Stand 113 Minneplein

DECAT empowering places is een innovatief installatiebedrijf gespecialiseerd in multitechnieken (elektriciteit, HVAC-S, automatisatie, power & EM, klimatisatie, EV, support & onderhoud)

Deceuninck - Stand 47 Arteveldeforum

Deceuninck maakt deel uit van de kunstofverwerkende sector en is wereldwijd de tweede grootste producent van kunststof raam- en deur profielen. We hebben 15 productie-eenheden in 12 landen en 4.000 collega’s.

Defensie - Stand 119 Minneplein

Defensie werkt mee aan de bescherming van de belangen van ons land en zijn burgers, zowel in België als ver buiten de landsgrenzen

Delta Engineering BVBA - Stand 13 Arteveldeforum

​Delta Engineering is Europees marktleider inzake automatisatie van blaasfabrieken. Gestart als tweemanszaak in 1992, telt ons bedrijf vandaag een vijftigtal kwaliteitsgedreven en toegewijde medewerkers. Samen ontwikkele

DEME - Stand 116 Minneplein

DEME has one of the most modern, innovative fleets in the industry. With more than 100 vessels, we need the technical experts to keep the fleet in peak condition.

Democo Group - Stand 111 Minneplein

Democo Group is een multidisciplinaire bouwpartner. We focussen ons op bouwteamsamenwerkingen waarin we met de opdrachtgever en het ontwerpteam meedenken.

Denys - Stand 120 Minneplein

De laatste tien jaar is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met 1800 medewerkers. Denys streeft naar organische groei gefundeerd op drie pijlers: diversificatie, innovatie en internationalisatie.

Duco - Stand 9 Arteveldeforum

Duco is gestart in 1991 en gevestigd in Veurne. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.