Filters

111 bedrijven gevonden

Denys (stand 27 - Arteveldeforum)

De laatste tien jaar is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met 1800 medewerkers. Denys streeft naar organische groei gefundeerd op drie pijlers: diversificatie, innovatie en internationalisatie.

Duco (stand 59 - Pedro De Gantezaal)

Duco is gestart in 1991 en gevestigd in Veurne. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

elekti. | house of engineers (stand 68 - Pedro De Gantezaal)

Vanuit onze kennis en passie als engineer en hr-professional verbindt elekti. engineers met bedrijven. Wij zoeken op een persoonlijke manier naar de beste DNA-match zodat beiden kunnen schitteren.

EOC Group (stand 55 - Pedro De Gantezaal)

De EOC groep biedt een groot gamma aan hoge kwaliteitsproducten voor de textiel, tapijt, constructie, automotive, non-woven, papier, karton, verf, lijm, detergenten en cosmetica-industrieën.

EQUANS (stand 111 en 112 - Minneplein)

EQUANS (voordien ENGIE Solutions) is de nieuwe wereldleider in multitechnische diensten.

Eurofins CDMO (stand 92 - Pedro De Gantezaal)

Eurofins CDMO offers a drug development package for new drug entities (biological and chemical) up to early clinical phases to third parties to help them in speeding up the development and manufacturing of their drugs.​

Evolta (stand 97 - Minneplein)

Evolta is een multidisciplinair studiebureau met verschillende expertisedomeinen. Die expertise strekt zich uit over zowel het duurzaam ontwikkelen van infrastructuur als het toekomstgericht ontwerpen van gebouwen.

Facilicom Belgium (stand 73 en 74 - Pedro De Gantezaal)

Wij zijn Facilicom Belgium. Als onopvallende gigant stellen we meer dan 35.000 werknemers te werk in verschillende facilitaire diensten, van schoonmaak en bewaking tot catering, receptie en IFM.

Fluvius SO Cv (stand 69 en 70 - Pedro De Gantezaal)

​Fluvius is hét Vlaamse multi-utility bedrijf van de toekomst dat 7,1 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, kabel en riolering beheert. In alle 300 Vlaamse gemeenten. Tot bij iedereen.

Fuji Oil Europe (stand 33 - Arteveldeforum)

Fuji Oil Europe is een fabrikant van vetten en chocolade voor de voedingsindustrie. De vestiging bevindt in de haven van Gent en heeft een brede variëteit aan procestechnologieën beschikbaar.