Postgraduaten en gespecialiseerde opleidingen

Odisee Hogeschool en KU Leuven hebben samen 4 afdelingen voor permanente vorming: Preventie en Milieu Academy, EHSAL Management School, Postuniversitair Centrum (PUC) en de Fiscale Hogeschool.

Preventie & Milieu Academy (PMA)

Ben je gebeten door hoe mensen veilig in hun bedrijf werken? Hoe je kan bijdragen aan die veiligheid of welzijn van collega's in het algemeen? Dan is preventieadviseur wellicht iets voor jou. Of wil je je verdiepen in hoe ondernemingen op een duurzame manier kunnen werken maar ook hun omgeving kunnen beschermen? Dan is milieucoördinator iets voor jou.
Kom langs bij de Preventie & Milieu Academy op de verderstudeerbeurs en kom meer te weten over volgende opleidingen:

Preventieadviseur niveau I
- Preventieadviseur niveau II
- Milieucoördinator niveau A, niveau B en overgang van B naar A

De Preventie en Milieu Academy (PMA) verenigt opleidingen gespecialiseerd in preventie, welzijn en milieu. Je kan bij ons dan ook verschillende unieke opleidingen in Vlaanderen ontdekken. Deze opleidingen bieden jou de mogelijkheid om je verder te verdiepen en te specialiseren maar ook om je blik te verruimen.

EHSAL Management School (EMS)

Binnenkort afgestudeerd als bachelor of master? Zoek je een bijkomende opleiding die jouw basisdiploma aanvult met actuele bedrijfskennis? Dan zijn de éénjarige gespecialiseerde postgraduate dagprogramma's van de EHSAL Management School zeker iets voor jou.

Postgraduaat Digitaal business management
- Postgraduaat Digitale marketing en communicatie
- Postgraduaat Humanresourcesmanagement
- Postgraduaat Marketing en business development
- Postgraduaat Vermogensbeheer

EMS, een samenwerking tussen Odisee en KU Leuven, biedt je een bijzondere onderwijsformule met een cocktail van interactieve on campus en online colleges, workshops, cases, discussies, uitgebreid werkplekleren of groepswerken voor ondernemingen. De lessen worden steeds gebracht door eminente gastdocenten uit het bedrijfsleven die hun kennis en ervaring met jou delen.

Het Postuniversitair Centrum heeft een gevarieerd en uitgebreid aanbod permanente vorming met een sterke academische inhoud in een universitaire context, en waarborgt een sterke link met de professionele praktijk. School je bij in een brede waaier van domeinen en topics, zoals slimme logistiek, artificiële intelligentie, duurzaam bouwen, en Industrie 4.0, in het format dat jou het beste past (van webinars en studieavonden tot meerdaagse reeksen en postgraduaten).

De Fiscale hogeschool tenslotte biedt het postgraduaat FISCAAL RECHT EN FISCALE PRAKTIJK aan. Dit postgraduaat richt zich tot pas afgestudeerden hoger onderwijs met een voorkennis van het fiscaal recht.

Daarnaast vind je zowel in Gent als in Brussel Odisee Advanced Education.