Werken of studeren?

Behaal je binnenkort je diploma professionele bachelor of studeer je bijna af als master in de industriële wetenschappen en wil je nog iets verder studeren in plaats van al te gaan werken?

Bezoek de infosessies over de schakel- en verderstudeerprogramma’s van KU Leuven of loop even langs de infostanden van KU LEUVEN en ODISEE op de verderstudeerbeurs op het Minneplein. Wij staan voor jullie klaar en beantwoorden al jullie vragen.

Benieuwd naar de programma's van KU Leuven, Odisee en haar partners? Neem een kijkje in ons aanbod en wees welkom voor een vrijblijvend gesprek.
Wil je nog iets verderstuderen in plaats van al te gaan werken? Kom dan naar de infosessies over de schakel- en verderstudeerprogramma’s van KU Leuven.
​Ontdek hier welke bacheloropleidingen aan Odisee Hogeschool campus Gent aanleiding kunnen geven tot een masteropleiding aan KU Leuven, na het volgen van een schakelprogramma of een verkorte bachelor
Ben je bijna afgestudeerd en ben je klaar om je professionele loopbaan te lanceren? Het Student Career Center van de KU Leuven biedt jou intensieve begeleiding in jouw zoektocht naar je eerste job.