Bouwbedrijf Furnibo nv - Stand 139 Minneplein

Als algemeen aannemingsbedrijf, heeft Furnibo een voorliefde voor grotere, complexe bouwprojecten met aandacht voor een optimale samenwerking. Furnibo is zowel actief op de private als op de openbare markt.

Furnibo biedt uitdagende job voor hoger opgeleide bouwkundige profielen met passie voor de bouw zoals werfleiders, projectleiders, projectvoorbereiders en BIM-modelleurs om nieuwe projecten vorm te geven.

Het bedrijf blijft permanent alert voor evoluties in technologie en materialen om gedreven krachten te boeien. Procesverbetering door digitalisering en het invoeren van de geïntegreerde veiligheid zijn voorbeelden van de eigentijdse bedrijfsvoering en illustreren hoe Furnibo de laatste jaren geëvolueerd is naar verdere professionalisering. Kwalitatief werken op goed voorbereide en georganiseerde werven staat centraal.

Dat alles gebeurt binnen een open werkomgeving met een sterk familiaal karakter. Nieuwe medewerkers volgen een coachingtraject waardoor ze zich kunnen ontplooien, samen met collega’s verantwoordelijkheid nemen én de kans krijgen om intern door te groeien. Medewerkers van Furnibo worden gestimuleerd om proactief mee te denken met het bouwteam en de collega’s in functie van het project.

Het streven naar duurzaamheid weerspiegelt zich niet alleen in recurrente klanten, maar ook in de betrokkenheid van de medewerkers. Furnibo wordt via bouwteams al in een vroeg stadium bij het bouwproces betrokken. Dat biedt de medewerkers de kans met alle betrokken partners samen te werken en proactief mee te denken.

  • bedrijfsgrootte

  • 100-500 werknemers
  • Zoekt naar volgende studenten

  • Master IIW: Bouwkunde
  • Bachelor: Bouw
  • Sector

  • Aannemersbedrijf, Bouw & infrastructuur