Filters

137 bedrijven gevonden

ARDIS® - Stand 68 Pedro De Gantezaal

Als machine-onafhankelijke wereldwijde marktleider voor optimalisatie & productiesoftware bieden wij jou bij ARDIS® in Aalter de kans om samen met een talentvol team mee te groeien in een snel evoluerende en markt.

Aremis Belgium - Stand 105 Minneplein

AREMIS is a leading consulting, technology and services company dedicated to Corporate Real Estate and Facility Management.

Artes Group - Stand 2 Arteveldeforum

Artes Group werkt aan uitdagende bouwopdrachten en unieke werven. We zijn een sterke speler op alle terreinen!

ATS Groep - Stand 147 Minneplein

ATS Groep is een technologiegroep gespecialiseerd in het creëren van duurzame efficiënte productie- en werkomgevingen door het realiseren van totaalprojecten in elektro, mechatronica en HVAC voor een waaier aan sectoren

Avercon - Stand 84 Pedro De Gantezaal

Avercon is een custommade machinebouwer voor industriële automatisatie, we bouwen machines voor productie, handelen tot en met het verpakken van de klant zijn product. We zijn wereldwijd actief vanuit Eeklo.

Axxes - Stand 79 Pedro De Gantezaal

Axxes is een full-service IT consultancy organisatie. We leveren flexibele en kwalitatieve diensten op vlak van Software Development, Quality Assurance, Infrastructure, DevOps, Cloud Solutions, Project Management, ...

Barry Callebaut

We are the world’s leading manufacturer of quality chocolate and cocoa products with a long-standing commitment to sustainable chocolate and business integrity, striving for an inclusive workplace where everyone belongs.

BASF Antwerpen NV - Stand 98 Pedro De Gantezaal

BASF maakt al decennialang chemische basisstoffen voor een duurzame toekomst. In de loop van 2023 zijn we volledig overgeschakeld op groene stroom en we willen de eerste klimaatneutrale chemische site zijn.

Be-Mobile - Stand 4 Arteveldeforum

Be-Mobile is revolutionizing traffic and creating the mobility solutions of today and tomorrow.

Borealis - Stand 52 Arteveldeforum

We don’t just make ground-breaking plastics and chemicals. We make discoveries. Each member of the Borealis team makes a difference, adding value for our customers and society as a whole.

Bouwbedrijf Furnibo nv - Stand 139 Minneplein

Als algemeen aannemingsbedrijf, heeft Furnibo een voorliefde voor grotere, complexe bouwprojecten met aandacht voor een optimale samenwerking. Furnibo is zowel actief op de private als op de openbare markt.