Filters

137 bedrijven gevonden

Bouwonderneming Damman - Stand 86 Pedro De Gantezaal

Damman is een familiebedrijf gesticht in 1923 en ondertussen uitgegroeid tot 1 van de grootste aannemingsbedrijven in zijn sector. Gespecialiseerd in sociale woning-, appartements- en utiliteitsbouw.

Colas Belgium - Stand 94 Pedro De Gantezaal

Topspeler in infrastructuur en burg. bouwkunde. Colas staat garant voor kwaliteit met 5 vestigingen, hoogtechnische expertise, eigen productiesites en machinepark. Veiligheid, duurzaamheid en ontwikkeling staan centraal.

Colruyt Group - Stand 137 Minneplein

Colruyt Group, dat zijn winkels, maar wist je dat we ook heel wat andere specialisten in huis hebben? Ingenieurs, IT-experten, financiële specialisten, technici, digitale experten, analisten, marketeers... noem maar op!

De Lift - Stand 9 Arteveldeforum

De Lift is het grootste onafhankelijke liftenbedrijf in België. We onderhouden, herstellen en moderniseren liften van alle merken.

De Moor Wegenwerken - Stand 113 Minneplein

Wij zijn een familiale onderneming uit Wetteren. Onze specialisatie bestaat uit complexe wegen en rioleringswerken. We werken binnen de driehoek Gent - Brussel -Ronse.

De Roeve Industries - Stand 118 Minneplein

Met onze technologische oplossingen maken we het werk van mensen zinvoller, veiliger, efficiënter, minder belastend én aangenamer!

DECAT empowering places - Stand 97 Pedro De Gantezaal

DECAT empowering places is een innovatief installatiebedrijf gespecialiseerd in multitechnieken (elektriciteit, HVAC-S, automatisatie, power & EM, klimatisatie, EV, support & onderhoud)

Defensie - Stand 75 Pedro De Gantezaal

Defensie werkt mee aan de bescherming van de belangen van ons land en zijn burgers, zowel in België als ver buiten de landsgrenzen

Dekimo - Stand 34 Arteveldeforum

Dekimo is een toonaangevende leverancier van hoogwaardige technische ontwikkeloplossingen op het gebied van elektronica en software in België, Nederland, Frankrijk en Duitsland.