Filters

137 bedrijven gevonden

Delta Engineering BVBA - Stand 87 Pedro De Gantezaal

​Delta Engineering is Europees marktleider inzake automatisatie van blaasfabrieken. Gestart als tweemanszaak in 1992, telt ons bedrijf vandaag een vijftigtal kwaliteitsgedreven en toegewijde medewerkers. Samen ontwikkele

DEME - Stand 89 Pedro De Gantezaal

DEME transforms global challenges into sustainable opportunities through expert dredging, maritime infrastructure and environmental remediation, all underscored by operational excellence and an unwavering focus on safety

Denys - Stand 77 Pedro De Gantezaal

De laatste tien jaar is Denys uitgegroeid tot een internationale groep met 1800 medewerkers. Denys streeft naar organische groei gefundeerd op drie pijlers: diversificatie, innovatie en internationalisatie.

Dero Construct - Stand 13 Arteveldeforum

Dero Construct uit Zele is een bouwbedrijf dat focust op uitdagende hoogkwalitatieve bouw- en renovatieprojecten.

Duco - Stand 60 Pedro De Gantezaal

Duco is gestart in 1991 en gevestigd in Veurne. Duco is op vandaag een toonaangevend producent in Europa van ventilatie- en zonweringsystemen die een gezond, comfortabel en energiezuinig binnenklimaat garanderen.

E. Van Wingen NV - Stand 70 Pedro De Gantezaal

E. VAN WINGEN NV is fabrikant van energietoepassingen met motoren. Denk aan noodstroomgeneratoren en energie-efficiënte WKK's. Bij EVW kom je terecht in een duurzame en innovatieve omgeving, eentonigheid is ons onbekend.

Eastman - Stand 73 Pedro De Gantezaal

Eastman is een innovatieve speler in de wereld van Chemie en Materialen en in de Gentse regio dé referentie voor Chemische industrie.

EEG Group - Stand 14 Arteveldeforum

EEG is specialist in verwarming, koeling, ventilatie en sanitaire installaties in grote projecten zoals rusthuizen, ziekenhuizen, scholen, sportaccommodaties, enzovoort. Wij gaan voor engagementen op de lange termijn.

Eiffage Benelux - Stand 145-146 Minneplein

Eiffage is één van de Europese leiders in bouw en onderscheidt zich dankzij haar uitgebreide expertise en technische knowhow in verschillende takken waaronder Bouw en burgerlijke bouwkunde,Waterbouwkundige werken,Energie

elekti. bv - Stand 99 Pedro De Gantezaal

Vanuit onze kennis en passie als engineer en hr-professional verbindt elekti. engineers met bedrijven. Wij zoeken op een persoonlijke manier naar de beste DNA-match zodat beiden kunnen schitteren.

Elia Transmission Belgium - Stand 61 Pedro De Gantezaal

Wij zijn Elia, de Europese transmissienetbeheerder die de betrouwbaarheid en duurzaamheid van de elektriciteitsbevoorrading in ons land verzekert.

Niet aanwezig op jobbeurs

Engie - Stand 91-92 Pedro De Gantezaal

ENGIE zet zich resoluut in voor de energietransitie naar een koolstofarme toekomst en biedt zijn residentiële, professionele, industriële en overheidsklanten innovatieve oplossingen aan.