Filters

137 bedrijven gevonden

Equans - Stand 76 Pedro De Gantezaal

Equans is de referentie voor multitechnische installaties en onderhoudsdiensten.

Euro-Silo NV - Stand 111 Minneplein

Euro-Silo is een toonaangevend op- en overslagbedrijf voor granen en derivaten en hierdoor een sterke speler binnen het internationaal graanverkeer.

Facilicom Belgium - Stand 115 Minneplein

Wij zijn Facilicom Belgium. Als onopvallende gigant stellen we meer dan 35.000 werknemers te werk in verschillende facilitaire diensten, van schoonmaak en bewaking tot catering, receptie en IFM.

Federale Pensioendienst - Stand 19-20 Arteveldeforum

We investeren in onze medewerkers om zo de meest innovatieve en aangepaste oplossingen te leveren aan de burger

Fluvius - Stand 66 Pedro De Gantezaal

Fluvius maakt de energietransitie mee mogelijk. Wij zijn hét Vlaamse multi-utility bedrijf dat bouwt aan de netwerken voor morgen: wij beheren 6,6 miljoen aansluitingen voor elektriciteit, gas, warmte en riolering.

Hectaar - Stand 8 Arteveldeforum

Hectaar is een snelgroeiende ontwikkelaar en bouwbedrijf. We zoeken sterke profielen om samen met ons aan nieuwe projecten te bouwen.

HYE nv - Stand 35 Arteveldeforum

Wij bouwen alles in, op, aan, over en onder water: kaaimuren, sluizen, bruggen, steigers, waterkrachtcentrales... Elk project, elke dag is anders !

I-Care Group - Stand 3 Arteveldeforum

Passionate about Reliability, Committed to your Performance.

Inex - Stand 53 Arteveldeforum

​Inex is een dynamisch Belgisch familiebedrijf waar 500 collega's dagelijks 1 miljoen liter melk verwerken tot heerlijke zuivelproducten. We werken met het beste van de natuur en voegen er waarde aan toe.