Filters

137 bedrijven gevonden

Ingenium Group - Stand 23 Arteveldeforum

Als ingenieursbureau adviseren, ontwerpen en optimaliseren we de bouwfysische kwaliteiten en technische installaties van ambitieuze bouw- en renovatieprojecten in de meest uiteenlopende sectoren.

JACOPS - Stand 41 Arteveldeforum

JACOPS is gespecialiseerd in infra, traffic, telecom en rail. Al meer dan 50 jaar zijn we een waardevolle speler op vlak van infrastructuurtechnieken en -software. We zijn een familiale onderneming en dat voel je.

Jan De Nul - Stand 112 Minneplein

​Jan De Nul Group shapes both water and land.

JUMP: Ondersteuning voor ondernemende Odisee-studenten

JUMP: Ondersteuning voor ondernemende Odisee-studenten en begeleiding in jouw stappen als ondernemer

Juri - Stand 127 Minneplein

Juri is een familiaal bouwbedrijf, opgericht in 1985. Gespecialiseerd in bouwprojecten klasse 8, in de regio staan we bekend als betrouwbare en grote speler. Neem zeker een kijkje op onze website en onze social media

Katoen Natie - General Services Antwerp - Stand 100 Pedro De Gantezaal

Wereldwijd combineert "KATOEN NATIE" engineering en technologie om klantgerichte, technologische en logistieke oplossingen te bieden aan bedrijven.

Litran - Stand 109 Minneplein

Aannemer in leiding- en kabelwerken

Locquet Power & Light BV - Stand 88 Pedro De Gantezaal

Locquet Power & Light is gespecialiseerd in tijdelijke energie en verlichting op events, werven en industrie. We verhuren, verkopen en installeren hiervoor generatoren, batterijen, verlichting en de nodige accessoires.

Logi-technic - Stand 78 Pedro De Gantezaal

Een grote familie, een roedel, een équipe, een team,… met een groen hart en het groene bloed! Gedreven en vol enthousiasme gaan we elke technische uitdaging aan.

Luminus - Stand 22 Arteveldeforum

Together we make the difference. Building a carbon-neutral energy future, where planetary protection, human well-being and economic growth are reconciled through electricity and innovative solutions and services.