Filters

137 bedrijven gevonden

Meat&More (Bon'Ap - Buurtslagers) - Stand 63 Pedro De Gantezaal

Meat&More (Bon'Ap/Buurtslagers) is een groeiend en familiaal bedrijf getypeerd door een open, no-nonsense cultuur. Met meer dan 180 winkels en 1500 medewerkers zijn we één van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen.

Medisch Labo Medina - Stand 50 Arteveldeforum

Medisch Labo Medina is een privaat laboratorium dat zich richt op de eerstelijnsgezondheidszorg, alsook op de tweedelijnszorg, arbeidsgeneeskunde, toxicologie, gerechtsgeneeskunde en op andere gezondheidsdiensten.

Milvus Consulting - Stand 46 Arteveldeforum

Binnen MILVUS hebben we diverse complementaire teams waarmee we onze klant flexibel en op maat kunnen bedienen. Wij zijn gespecialiseerd in geur- en luchtkwaliteit, milieu- en natuurrapporten en labo- en onderzoekswerk

MULTI.engineering - Stand 96 Pedro De Gantezaal

Onder het motto #noEngineersnoFuture nodigen we je uit om bij MULTI.engineering het beste van jezelf te geven en trots te zijn op je prestaties. Samen werken we voor klanten in industrie, bouw en de maritieme sector.

N.V. BESIX S.A. - Stand 141 Minneplein

Actief sinds 1909, is de Groep BESIX over de jaren heen gegroeid tot een multidisciplinair bedrijf met een toonaangevende positie op de markten waarin het actief is: bouw, vastgoedontwikkeling en concessies.

N.V. STRABAG Belgium S.A. - Stand 80 Pedro De Gantezaal

STRABAG Belgium behoort tot het Europese bouwtechnologieconcern STRABAG SE. Met meer dan 50 jaar ervaring op de Belgische markt vormt STRABAG de ideale bouwpartner.

Nanogrid - Stand 71 Pedro De Gantezaal

nanoGrid bv is a young company specialized in the development of the newest technologies for monitoring and control of systems related to energy consumption and sustainability.

Nexans - Stand 31 Arteveldeforum

​​Nexans zorgt mee voor duurzame energie via een uitgebreid assortiment kabels en kabeloplossingen die wereldwijd klanten helpen betere prestaties neer te zetten.

Nexios Consulting Group - Stand 125 Minneplein

Java en .NET consulting specialist met een kwalitatief innoverende aanpak, actief in een R&D context

North Sea Port - Stand 103 Minneplein

North Sea Port zet zich samen met zijn 250 grensverleggers als havenbedrijf in om het beste uit de haven te halen. We dragen actief bij aan de groei en ontwikkeling van onze regio en de veiligheid binnen ons havengebied.

Oxida - Stand 43-44 Arteveldeforum

Onze vacatures situeren zich voornamelijk in de technische sectoren. We hebben management vacatures in Finance, Logistics, Sales en Engineering. Bekijk onze vacatures of upload je cv, wij maken graag de Oxida match.

Pfizer Manufacturing Belgium - Stand 40 Arteveldeforum

Pfizer in Puurs is de grootste Europese productie- en verpakkingsfaciliteit van Pfizer. Hier worden jaarlijks meer dan 400 miljoen dosissen inspuitbare geneesmiddelen en vaccins geproduceerd.