Vandenbussche Bouwonderneming

Bouwonderneming Vandenbussche NV uit Aalter is een erkende klasse 8 aannemer voor de bouw en renovatie van bedrijven en residentiële gebouwen. Vandenbussche is actief in zowel de appartementenbouw als de utiliteitsbouw zoals culturele centra, parkings, zwembaden, musea, ziekenhuizen, woon- en zorgcentra, rust- en verzorgingstehuizen, banken, kantoorgebouwen... De focus ligt op klasse 6 tot 8 projecten in Oost- en West-Vlaanderen.

Ondernemingen, bouwpromotoren, architecten en overheden doen een beroep op de expertise van de ervaren onderneming. Attesten als ISO 9001, ISO 14001, VCA** en Charter Duurzaam Ondernemen garanderen een hoogstaande kwaliteit en het respecteren van alle veiligheids- en milieunormen.

Als bouwheer kunt u opteren voor de “Wij trekken uw plan”-formule, waarbij Vandenbussche via co-engineering het volledige bouwtraject voor zijn rekening neemt (van studies tot oplevering). Vandenbussche begeleidt hen tijdens het hele bouw- of verbouwproces.

Meer dan 140 medewerkers genieten van een intern opleidingsprogramma, de Vandenbussche Academy, om de kwalitatieve service te blijven garanderen. Daarnaast mag u als medewerker van Vandenbussche rekenen op een hechte band met uw collega’s, het respect vanuit de directie en een professionele en enthousiaste werkomgeving. Er wordt een ervaren, ondersteunende structuur voorzien, zodat u alle kansen krijgt om u te ontwikkelen.

Ondanks de grote capaciteit en draagkracht blijft Vandenbussche trouw aan de waarden en de attitude van een familiale onderneming.

In de Vandenbussche Groep zitten ook nog de bedrijven Akko (service in bouwwerk), Sterq (prefab beton) en Qubus (hout, bouw en interieur).

  • bedrijfsgrootte

  • 100-500 werknemers
  • Zoekt naar volgende studenten

  • Master IIW: Bouwkunde
  • Bachelor: Bouw
  • Sector

  • Aannemersbedrijf, Bouw & infrastructuur