Filters

148 bedrijven gevonden

Niet aanwezig op jobbeurs

Lean-Interactions

Lean-interactions is bijna 10 jaar actief in het hart van heel kritische bedrijfssectoren en staat garant voor flexibele, toekomstgerichte en gebruiksvriendelijke software oplossingen op maat.

Niet aanwezig op jobbeurs

Let's Work

Fris en dynamisch, met een stevige basis en een scherpe focus. Dat is Let's Work!

Lidl Belgium & Luxemburg

Lidl is er voor iedereen die telt. Voor onze klanten.Maar ook voor onze 8.500 medewerkers die op hun beurt de glimlachen van onze klanten tellen.In onze kantoren, distributiecentra, op de baan & onze meer dan 300 winkels

Locinox

​Locinox ontwerpt en produceert een volledig gamma van mechanische, elektromechanische en software producten voor de poort-, hekwerk- en toegangscontrole-industrie.

Logi-technic

Een grote familie, een roedel, een équipe, een team,… met een groen hart en het groene bloed! Gedreven en vol enthousiasme gaan we elke technische uitdaging aan.

LoQutus

LoQutus guides organizations to become digital leaders.

Maatschappij voor het Intercommunaal Vervoer te Brussel (MIVB)

Met meer dan 9.000 medewerkers is de Maatschappij voor Intercommunaal Vervoer (MIVB) één van de grootste werkgevers van Brussel en speelt een cruciale rol in de mobiliteit van de hoofdstad.

Marlon

​Marlon is een webbureau net buiten Gent centrum. We doen development en design van apps, platformen, webshops of websites.

MBG

MBG streeft dagelijks naar een veilige realisatie van hoogwaardige & kwalitatieve bouwprojecten. Dit doen we door een intensieve en positieve samenwerking met alle collega’s, klanten én onderaannemers op lange termijn.

Niet aanwezig op jobbeurs

MinDCet NV

MinDCet is an IC design house (ISO 9001 certified), with a focus on ultra-fast wide-bandgap gate drivers for GaN and SiC, motor drivers, high temperature actuator drivers and high-voltage monolithic IC design.

Moebius Design- Verhaert

De project- en ontwerpingenieurs, embedded systems hard- & software engineers van Moebius Design en Verhaert ondersteunen bedrijven in hun R&D, productontwikkelings-, ontwerp- en engineeringactiviteiten.