Meat&More (Bon'Ap - Buurtslagers) - Stand 63 Pedro De Gantezaal

Bij Meat&More gaan we samen voor zorgeloze maaltijden, elke dag opnieuw met de knowhow van morgen. En we zijn goed bezig: met meer dan 180 winkelpunten van Buurtslagers of Bon’Ap en meer dan 1.500 medewerkers zijn we één van de grootste voedingsbedrijven in Vlaanderen. Bon’Ap is een maaltijdwinkel waar je naast verse vleesproducten ook bereide maaltijden, belegde broodjes en handig verpakte diepvriesartikelen vindt. Buurtslagers in ons uitegebreid beenhouwerijconcept binnen zelfstandige supermarkten (Delhaize, Carrefour,...). Meat&More groeit steeds verder: ook dit jaar staan er verschillende nieuwe winkels op de planning, alsook de opening van Distristore. Dit is ons nieuw gebouw waarin onder andere een volledig geautomatiseerde picking zijn onderdak vindt. 

Als voedingsbedrijf onderscheiden we ons door onze centrale aanpak en efficiënte werkwijze. Bij Meat&More hebben we een groot deel van de keten in eigen beheer. We selecteren onze grondstoffen zelf, verwerken ze op de hoofdzetel in Aalter en verkopen ze ten slotte in onze eigen winkelverkooppunten. Dat heet verticale integratie. Daarnaast focussen we ons niet enkel op vers vlees, maar ook op bereide maaltijden en quick lunch. We combineren verschillende segmenten, ook wel horizontale integratie genaamd. De combinatie van beide maakt onze aanpak uniek.

We zijn er 100% van overtuigd dat een goeie job gelukkig maakt. Daarom vind je bij ons alleen gevarieerde, zelfstandige jobs met veel menselijk contact en verantwoordelijkheid. Die persoonlijke aanpak trekken we ook door in onze coaching. We begeleiden je graag in je carrière. Bij ons zijn ook verschillende traineeships mogelijk. Want een job op maat, dat smaakt!

  • bedrijfsgrootte

  • + 1500 werknemers
  • Zoekt naar volgende studenten

  • Master IIW: Biochemie
  • Master IIW: Elektronica-ICT: ICT
  • Bachelor: Elektronica-ICT: ICT
  • Sector

  • Voeding